Udruga FUNK, u sklopu projekta Centar+, a u suradnji s udrugom RockLive, poziva sve zainteresirane da se priključe BESPLATNIM radionicama „RockLive škola” – škola sviranja gitare, bass gitare i bubnjeva, te škola pjevanja.
Radionice su u potpunosti besplatne, a prijave su u tijeku do 15. svibnja 2021.!

Škola će se održavati dva puta tjedno u prostoru FUNK u koprivničkom Kampusu u trajanju od 9 mjeseci, a počevši u svibnju 2021.
Nakon 9 mjeseci otvara se novi ciklus u jednakom trajanju, te se raspisuje novi natječaj za polaznike, dok već postojeći imaju prednost za nastavak.

RockLive školu voditi će koprivnički glazbenici:
GITARA – Ivan Grobenski
BASS GITARA – Borna Ilić
BUBANJ – Karlo Knežević
PJEVANJE – Romana Pavliša

PRIJAVE se vrše putem linka:
https://forms.gle/VNdZqoXq6GCuZ1h9A
Radionica je namijenjena za starije od 14 godina.
NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici gitare i bass gitare potrebno je imati vlastiti instrument (akustični ili električni), dok za bubanj i pjevanje nikakva oprema nije potrebna.
Prijave: Do 15.5.2021.

Čekamo vaše prijave, broj mjesta je ograničen.

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na mail savez.udruga.funk@gmail.com

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Predstavnici Foruma udruga nezavisne kulture FUNK, Mario  Sabol kao koordinator aktivnosti adaptacije prostora i Denis Košćak, voditelj projekta CENTAR+, danas su održali sastanak s izvođačem radova adaptacije prostora, tvrtkom Oprema-Pit iz Ludbrega i tvrtkom Petgrad d.o.o. koja je angažirana na poslovima stručnog nadzora.

Na sastanku je potpisan ugovor ukupne vrijednosti 372.879,09 (s PDVom) koji uključuje radove na adaptaciji sanitarnog čvora i izradu pristupne rampe za osobe s invaliditetom.

Ovom adaptacijom prostor FUNK ostvarit će bitne preduvjete za daljnji tijek projekta, dok će dugoročno prostor ostvariti standarde potrebne za rad i razvoj društveno-kulturnog centra.

 

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske