Kalendar događanja

Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

BASS THROUGH THE NIGHT

6. svibnja 2023. 21:00

BASS THROUGH THE NIGHT
(100-160bpm)
_________________________________________________________
Ako se rado sjetite ili vam je žao što nikad niste doživjeli pravu vrstu old school techno party-a od prije dvadesetak godina, upale gležnjeva po tjedan dana? Gubitak sluha drugo jutro?
Pripremite cipelice plesalice, jer u subotu 06.05. za nove upale kojih vam ne bude žao su zaduženi DJ Joorant, veteran elektronske scene koji pali zadnjih dvadesetak godina i iskusni mladić zvan Sadistic ways, entuzijast brzih ritmova.
Navedeni dvojac svoj izričaj izkazuje kroz mooočni Nettle soundsystem koji nikog neće ostaviti mirnog cijele noooći!!

DJ Joorant (39′ Koprivnica)
Robert Jurant dolazi iz Koprivnice i više od pola života posvetio je glazbi koju godinama živi. Tako je sad već davne 2008. ostavio veliki utisak na domaću elektronsku scenu organizacijom poznatog festivala “Dramatika” dok su mu setovi prošli više obližnjih zemalja poput Italije i Slovenije a preseljenjem u Njemačku nastavio paliti Stuttgart-om i tamošnjom scenom. Veteran tech-housa će nam ovaj puta svakako zagrijati sve zglobove na “laganih” 130bpm-a dok će daljnji nastup prepustiti mlađem kolegi opasnih namjera;)

Sadistic ways (22′ Labin)
Roko Valenta dolazi iz Labina, studira u Koprivnici a njegova ljubav prema elektronskoj glazbi opako brzih ritmova budi nostalgiju i emocije. Mladi ali već i u više prilika dokazani entuzijast hard-techna preuzima pilotsku palicu te nastavlja sa dizanjem bpm-a do krajnjih granica i ranojutarnjih sati;)

Ssssstoga ako vas navedeno privlači svakako si planirajte prisustvovati i svojim dolaskom uveličati ovaj besplatni event kako bi se takav koncept nastavio održavati i razvijati!
P.L.U.R. ❤

Detalji

Datum:
6. svibnja 2023.
Vrijeme:
21:00

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti