Kalendar događanja

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert i radionica: Alice in WonderBand

17. ožujka 2023.

Vidimo se u petak 17.3. u prostoru FUNK-a na koncertu Alice in WonderBand!

Prije koncerta održat će se radionica pod nazivom “Tijelo kao instrument” u kojoj ćete se moći okušati u stvaranju zvukova svojim tijelom.

Jako smo uzbuđeni i jedva čekamo ugostiti ovaj originalan i drugačiji dvojac! Nemojte propustiti!
Početak radionice: 19:00h (u trajanju od sat vremena)
Početak koncerta: 21:00h

*Prijave za radionicu nisu potrebne. Radionica je besplatna.
*Ulaznice za koncert: 5€

Alice in WonderBand je duo koji spaja world music i nepravilne ritmove Balkana s glazbom tijela i tjelesnim perkusijama. Ana Vrbaški i Marko Dinjaški nastupaju na kazališnim scenama i na koncertima već 25 godina, koliko su i životni par. Žive u prirodi, u blizini Nacionalnog parka Fruška gora. Njihov jedinstveni stil života dovodi glazbu u vezu s tijelom i prirodom. Njihovi nastupi su puni života i ritmični, moćni i energični. Uključuju ples, scenski pokret i glazbu. Ovo duboko, iskonsko iskustvo vodi publiku na putovanje Balkanom, kao i u dubine bića. Izvođači stvaraju zajednicu koja pjeva i tapše. Publika se osjeća ukorijenjeno, utemeljeno i inspirirano. Izvode pjesme na jedanaest jezika, a nastupaju širom Europe i na prostoru bivše Jugoslavije. Oni dokazuju da na vječito burnom balkanskom prostoru postoji jedinstvo kroz kulturu, glazbu, pokret, koje donosi razumijevanje i pomirenje. Trenutno su u europskom programu MOST Balkan Music Export.

Details

Date:
17. ožujka 2023.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti