Kalendar događanja

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LoM – promocija albuma “Prilike”

1. travnja 2023.

LoM
– promocija albuma “Prilike”
Subota, 1.4.2023.
FUNK, Koprivnica

**********
LoM je tročlani sastav iz Koprivnice osnovan 2020. godine. Kombinacijom raznih žanrova – rocka, elektronike, drum and bassa i etna – stvaraju svoj specifični glazbeni izričaj. Sa svega nekoliko nastupa iza sebe fokus stavljaju na stvaranje svog prvog albuma pod nazivom “Prilike” koji sadrži 11 pjesama, a od kojih su pjesme “Svemir” i “Kosa” predstavljene publici u obliku spota.
“Prilike” je album na kojem LoM radi već duže vrijeme i od početka do kraja, u svih 11 pjesama stopio se odraz raznih ljudskih stanja i emocija u kojima se mnogi itekako mogu pronaći.
“Ubodena je suština elektronske postmoderne s eklektičkim obzorom što se tiče d’n’b i dubstep žanra, istina ne tako čestog na našoj sceni: gitarski šusevi i čvrsti basovi daju mu rockerski industrial dezen, a Draganin vokal pomalo punkerski riot girl epitet tvoreći dobitnu kombinaciju za budućnost kamo i kako nastaviti život rocka i svega oko njega u doba kada se mnogi lideri ‘žica i palica’ vrte u samorecikliranju ili najjednostavnije, šute. Album ima veliku snagu napretka pokazivajući ogroman potencijalni kreativni kapacitet i prepoznatljiv autorski legitimet. Originalnost.” Horvi, terapija.net

LoM na društvenim mrežama:
www.facebook.com/LoM.koprivnica
www.instagram.com/lom.kc
Album “Prilike” na streaming servisima:
https://distrokid.com/hyperfollow/lom8/prilike

**********
ULAZNICE:
Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni FUNKa na dan održavanja i to po cijeni od 2e.

PROGRAM PODRŽAVAJU:
Zaklada Kultura Nova
Carlsberg Croatia
Pro-Ping telekom
__________________
www.rocklive.hr
www.instagram.com/rocklive_podcast_festival/
– RockLive promotion –

Details

Date:
1. travnja 2023.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti