Krenuo je projekt CENTAR +

Nakon nedavno uspješno završenog projekta „FUNK – Centar izvan centra“ s velikim veseljem i ponosom možemo vas obavijestiti kako je Savez udruga FUNK ostvario još jedno značajno EU financiranje!

U sklopu programa „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ za nastavak razvoja društveno kulturnog centra FUNK u koprivničkom Kampusu, današnjim potpisivanjem ugovora, osigurali smo novim projektom „Centar +“ iznos od 1.648.240,75 kuna!

Ovim će se projektom u trajanju od 2 godine zaposliti nekoliko osoba u FUNKu, ostvarili smo vrijedna sredstva za adaptaciju i uređenje prostora, te cijeli niz programskih aktivnosti.

Partner na projektu je Grad Koprivnica.

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske
Ukupna vrijednost projekta – 1.648.240,75kn
Trajanje projekta – Od 09. studeni 2020. do 09. studenog 2022.
www.strukturnifondovi.hr

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti