Dođite na radionice kratkog igranog filma

RADIONICE KRATKOG IGRANOG FILMA
FUNK / Kampus, Koprivnica
Četvrtak – nedjelja/ 27.10.-30.10.

Pozivamo vas na četiri radionice kratkog igranog filma, od 27. do 30. listopada 2022. u FUNKu.
Radionice su otvorene za sve odrasle polaznike, a posebno pozivamo studente da nam se pridruže. Voditeljica radionica je Karla Lulić, redateljica, scenaristica i producentica Dobrog filma iz Koprivnice.

Za radionice se potrebno prijaviti na: savez.udruga.funk@gmail.com. U mailu napišite svoje ime, a predmet maila “Radionica igranog filma“.
Radionice su prikladne za početnike, kako i za one koji imaju nešto malo znanja u filmu. Fokusira se na tehnikama storytellinga, odnosno elemenata koji čine dobru filmsku priču, te oko metoda za postizanje snažne emotivne dubine likova. Nakon teorijskog uvoda o scenariju i filmskoj režiji, polaznici će dobiti i praktične zadatke, kako bi dobili osnovna znanja kako nastaje filmska ideja, te kako se ideja oblikuje u filmsku priču koja je relevantna i emotivno bliska publici.

Biografija voditeljice radionica:
Scenaristica, redateljica i producentica s magisterijem filmske i TV produkcije na Sveučilištu Sorbonne u Parizu. Pokrenula je Dobar film, producentsku kuću čija je misija stvaranje dobrih hrvatskih i međunarodnih filmova.
Njezini debitantski radovi «U IME JAGODE, ČOKOLADE I DUHA SVETOGA» i «SLIJEDI…» nagrađivani su i prikazivani u New Yorku, Rimu, Los Angelesu, Edinburghu, Ateni Balkan Beyond Borders, Buffalu, Floridi i mnogim drugim 30+ festivala svijeta. Upravo je završila svoj treći kratkometražni film «OSTRIŽENA…» koji kreće u festivalsku distribuciju. Priprema i debitantski dugometražni film «OGLEDALO ZA SLAVUJA» uz potporu u razvoju scenarija i projekta Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Koprivnice, te u razvoju ima i nekoliko TV serijskih formata.
—–
Radionice igranog filma provode se u sklopu projekta Centar+.
Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti