Dođite na tips&tricks radionicu i koncert grupe Porto Morto

Porto Morto
Subota, 24.9.2022.
FUNK, Kampus, Koprivnica

20:30h – “Tips&tricks” radionica
22:30h – koncert Porto Morto

U subotu 24.9. grupa Porto Morto održati će tips&tricks radinicu za polaznike RockLive škole, te koncert.

PORTO MORTO jedno je od najvećih iznenađenja u posljednje vrijeme što se domaće glazbene scene tiče. Fantastično prihvaćen album “Portofon” (2019.), s kojeg na prvu osvaja suradnja s Darkom Rundekom na singlu „Hodaj“, priskrbio im je tri nominacije za Porin. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Novim albumom “PORTOPOP” definirali su novi zvuk, novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.
PORTOPOP je najavljen svježim singlovima ČEKAM IH, VRIJEME ZA ČILANJE i FATAMORGANA koji su popraćeni odličnim spotovima snimljenim u vlastitoj produkciji. Album je proglašen jednim od najboljih regionalnih albuma u 2021. od strane više portala i kritičara, a povodom promocije u ožujku napunili su zagrebačku Tvornicu Kulture te napravili koncert za pamćenje. U istom tom mjesecu osvojili su Porina za najbolji alternativni album 2021. godine.

——————
Program se provodi u sklopu projekta Centar+.
Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti