Elemental i Šarena Pojava napunili FUNK

Grupa Elemental i sisačka Šarena Pojava u subotu, 14. listopada održali su koncert u FUNKu.

Nakon odličnog ljetnog nastupa na ŠRC Šalata i obilježavanja 25 godina postojanja, Elemental, kultni zagrebački hip hop bend, došao je i u Koprivnicu obilježiti ovu jubilarku.

Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova, te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu u intimnoj je atmoferi kluba FUNK posjetitelje rasplesao hitovima „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, “Romantika”, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ „Tako lijepa“ i brojnim drugim.

Uz Elemental nastupio je i koncertno iznimno aktivan bend Šarena Pojava iz Siska.
Nakon ljetnih festivala i nastupa na Seasplash, Pine Fest, Loud Fest, UFO, pa i RockLive Festivalu, ovaj energični mix hip-hopa, punka i rocka, u FUNKu je još jednom predstavio svoj rad.

Kako je bilo pogledajte u galeriji.

Fotografije: Dino Šef

 

Program podržava Zaklada Kultura nova.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti