Održane dramske radionice – Ljetna pozornica

Od 3. do 7. srpnja u prostoru FUNK udruga Mudro zbori održala je dramske radionice “Ljetna pozornica”, a u petak 7. srpnja održana je i javna izvedba.

Program “Ljetna pozornica vol. 2 – umjetnost u pokretu” obilježen je dramskim stvaralačkim radom kroz koji su polaznici ušli u kreativni dijalog s izložbom Pine Ivančića “MOJIH (prvih) 50”.

“Eksponati su izašli iz galerijskog prostora, ozvučili smo ih, kreativno ih izazivali iz unutarnje i vanjske perspektive. Igrajući se sa sličnostima i razlikama u načinima promatranja, kretanja i interpretiranja privremenih kustosa, posjetitelja galerije i naposljetku i samih socijalnih skulptura stvorili smo vlastitu izložbu koja isprepliće sve tri navedene uloge.” rekla je voditeljica programa Jelena Kovačić.

Sudionici programa: Tanja Benkek, Ivan Grobenski, Rajnard Hraščanec, Jasna Kiš, Irena Sertić, Ana Valek
Voditeljice programa: Jelena Kovačić i Nikolina Rafaj
Glazbeni suradnik: Ivan Grobenski
Tehnička podrška: Forum udruga nezavisne kulture – FUNK i AK Galerija

Program je ostvaren u suradnji udruge Mudro zbori iz Zagreba te Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK i AK Galerije.

Program je podržan od Zaklade Kultura nova.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti