Početna konferencija projekta CENTAR+

Održana je početna konferencija projekta CENTAR+, na kojoj smo predstavili aktivnosti koje će se u naredne dvije godine u prostoru FUNKa održavati u sklopu projekta.

U dijelu vezanom za adaptaciju prostora dovesti ćemo u funkciju i urediti sanitarni čvor, a realizirat će se i postavljanje pristupne rampe za osobe s invaliditetom. Osim toga, u svibnju 2021. godine započeti će veliki broj programskih aktivnosti, među kojima RockLive škola – učenje sviranja gitare, bas gitare, bubnja i pjevanja. Održat će se i niz radionica, a u sklopu jedne od njih, FUNK će postati vlasnik prvog koprivničkog soundsystema, što će svakako razveseliti ljubitelje različitih stilova elektronske glazbe.
Biti će tu i filmskih večeri, Zero waste programa, a kao poseban događaj bit će održana Konferencija nezavisne kulture s panel diskusijama, koncertima, izložbama i predstavom.

Ovaj projekt financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a sufinancira ga Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti