Sastanak povjerenstva za provedbu javne nabave

U ponedjeljak 8. ožujka 2021. sastalo se povjerenstvo za provedbu jednostavne nabave Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK. Sastanku su nazočili članovi povjerenstva Matija Zamljačanec, Denis Košćak i Tanja Špoljar.

Na početku sastanka povjerenstva jednostavne nabave za adaptaciju sanitarnog čvora i izgradnju pristupne rampe za osobe s invaliditetom, utvrđeno je kako su pristigle dvije ponude i to od tvrtke Betaprom d.o.o. iz Starigrada, te tvrtke Oprema – PIT d.o.o. iz Ludbrega.

Utvrđeno je kako ponuda treće tvrtke Švenda građenje d.o.o. iz Koprivnice, od koje je ista zatražena, nije pristigla u vremenskom periodu predviđenom objavom poziva.

Nakon otvaranja pristiglih ponuda, po kriteriju „najniža cijena“ utvrđeno je kako tvrtka Oprema – PIT d.o.o. iz Ludbrega zadovoljava uvijete natječaja, te je jednoglasno od strane članova povjerenstva izabrana za izvoditelja ove jednostavne nabave.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti