Uskoro druga filmska večer u FUNKu

Pozivamo vas na drugu filmsku večer u FUNK-u koja se održava u sklopu projekta Centar+, u četvrtak 9.9.  od 19 sati.

Internetska platforma croatian.film središnje je online mjesto za promociju i gledanje hrvatskog filma svih vrsta, žanrova i formi. U sklopu platforme moguće je besplatno gledati domaće kratkometražne naslove u cijelom svijetu, a od 2021. godine i dugometražni i srednjometražni hrvatski film na teritoriju Republike Hrvatske i šire. Baza platforme trenutno broji više od 250 filmova. Platforma je projekt koju vodi Umjetnička organizacija Zagreb Film Festival a pokrenula ga je 2018. godine kao svojevrstan razvoj i nadogradnju nacionalnog natjecateljskog programa kratkometražnog igranog filma Kockice koji se preko deset godina održava u sklopu Zagreb Film Festivala.

Croatian.film platformu u FUNK-u će predstaviti Marija Ćurić, koordinatorica projekta croatian.film te asistentica u produkciji Zagreb Film Festivala. Iza sebe ima bogato iskustvo rada i volontiranja na raznim kulturnim festivalima i manifestacijama.

Projekt "Centar +" usmjeren je jačanju vlastitih kapaciteta, a najveći broj projektnih aktivnosti usmjeren je lokalnoj zajednici i njihovom uključivanju u razvoj kulturnog centra FUNK.

Povećat će se broj korisnika nezavisno-kulturnih i edukativnih programa, a posljedično se povećava kvaliteta života građana.

Saznaj više

Kako do funka?

Forum udruga nezavisne kulture Trg dr. Žarka Dolinara 1 Koprivnica, Hrvatska
Prikaži na karti